Warning: Undefined array key "preflang" in /mnt/web216/d2/76/52236976/htdocs/jnnj-prod/termsofuse.php on line 30 新日蘭辞典・新蘭日辞典 | Japans-Nederlands Nederlands-Japans Woordenboek: Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Dank voor het bezoeken van deze website. Deze gebruiksvoorwaarden hebben betrekking op het gebruik van deze site en de onderliggende database.

Houd er rekening mee dat deze voorwaarden van tijd tot tijd, zonder bericht vooraf, aangepast kunnen worden en dat u telkens voor gebruik van deze site op de hoogte moet zijn van de voorwaarden die op dat moment gelden.

Door deze site te gebruiken, geeft u aan akkoord te zijn met de gebruiksvoorwaarden van deze site. Gaat u niet akkoord met de gebruiksvoorwaarden, dan raden wij u aan geen gebruik te maken van deze site.


Het gebruik van de site

  1. Toegang tot de site wordt u op tijdelijke basis verleend. Wij behouden ons het recht voor de toegang te ontzeggen of tijdelijk op te schorten zonder bericht vooraf. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gevallen waarin de site voor kortere of langere tijd niet beschikbaar is.
  2. Wij sturen u een digitale sleutel (een code) waarmee u uw account kunt activeren. Deze code kunt u slechts één keer gebruiken.
  3. Het gebruik van de site vereist toegang tot het internet, compatibele apparatuur en software welke mogelijk regelmatig moet worden voorzien van een update.
  4. Wij werken de site en de onderliggende database regelmatig bij. De data in de database kan verouderd of onjuist zijn. Wij zijn echter niet verplicht deze data bij te werken.
  5. Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie. Dit betekent dat afgeleide werken van het woordenboek niet gedeeld mogen worden en dat derden ook geen gebruik mogen maken van het woordenboek voor commerciële doeleinden.
  6. De inhoud van de site als ook die van de database kan op elk moment en zonder vooraankondiging worden gewijzigd of zelfs worden verwijderd. Wij zijn niet aansprakelijk voor uw afhankelijkheid van inhoud van deze site en de onderliggende database in welke vorm dan ook.
  7. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten die u maakt bij derde partijen (zoals internet providers) voor het gebruik van deze site.
  8. U ziet af van pogingen de beveiligingen die wij in hebben gesteld op de website te omzeilen of te ondermijnen..
  9. U mag niet proberen onbevoegd toegang te krijgen tot de site, de onderliggende database, de server en andere verbonden systemen. Het overtreden van deze voorwaarde  kan betekenen dat u een strafbaar feit begaat, welke wij zullen rapporteren aan de wetgevende instanties.


Over het JNNJ-woordenboekproject

Deze site wordt beheerd door groep van vrijwilligers die zich verenigd hebben in het JNNJ-woordenboekprojectteam met als doel het samenstellen van een nieuw woordenboek Japans-Nederlands en een nieuw woordenboek Nederlands-Japans, voor iedereen door iedereen. Een ieder met toegang tot het internet heeft vrij toegang tot de site. Aan bijdragen aan die inhoud van de site kunnen geen (financiële) rechten worden ontleend, niet nu en niet in de toekomst. Het project wordt administratief gehost door het SieboldHuis in Leiden, Nederland.


Contact opnemen met ons

U kunt contact met ons opnemen door het invullen van contact-formulier op de voorpagina van onze website.

Wij respecteren het copyright van anderen. Indien u van mening bent dat wij uw copyright hebben wordt geschonden, neemt u dan contact met ons op. Geef in uw bericht duidelijk aan om welk copyright het gaat en waar in onze site dit volgens u wordt geschonden.