Warning: Undefined array key "preflang" in /mnt/web216/d2/76/52236976/htdocs/jnnj-prod/privacypolicy.php on line 32 新日蘭辞典・新蘭日辞典 | Japans-Nederlands Nederlands-Japans Woordenboek: Privacybeleid

Privacybeleid

Het JNNJ-projectteam erkent het belang van privacy en doet zijn uiterste best om de privacy van de gebruikers van de website en het Lemmata Management Systeem Dictionist te beschermen. Hiervoor hebben wij het hieronder beschreven privacybeleid ingesteld waaruit blijkt hoe zorgvuldig er zal worden omgegaan met uw persoonlijke gegevens.


Welke gegevens hebben wij nodig?

Om contact met ons op te nemen of u toegang te kunnen verschaffen tot het gedeelte van de website waarin u kennis kunt bijdragen en het achterliggende Lemmata Management Systeem Dictionist, vragen wij u om gegevens voor persoonlijke identificatie, zoals voornaam, achternaam, e-mail adres, telefoonnummer, en zonodig gebruikersnaam en wachtwoord. Voor verdere beveiliging en optimalisatie van deze website kunnen wij ook om niet-persoonlijke gegevens vragen zoals welk computersysteem u gebruikt, welke browser u gebruikt, de naam van uw internet service provider en uw ip-address.


Gebruik van informatie

Wij gebruiken uw gegevens voor onze systeemadministratie, om de website en Dictionist voor u toegankelijk te maken, om uw vragen over het project, de website en Dictionist te kunnen beantwoorden, om de vormgeving van onze website en Dictionist te verbeteren en eventuele storingen in het systeem te verhelpen. Bovendien kunnen wij dankzij die gegevens het gebruik van onze site analyseren en misbruik tegengaan.


Uitwisseling van gegevens

Het projectteam deelt geen persoonlijke gegevens van gebruikers met andere partijen. Alleen algemene gebruikersgegevens in globale vorm kunnen worden uitgewisseld, waarbij geen persoonsgegevens van individuele gebruikers herkenbaar zijn.


Beveiliging

Om misbruik en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Alle informatie op deze site wordt versleuteld verstuurd en wachtwoorden worden gecodeerd opgeslagen.


Google analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe, waar en waneer onze gebruikers de website gebruiken. De informatie die op deze manier wordt verkregen, wordt door Google opgeslagen op haar servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derde partijen verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of wanneer deze derde partijen de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming verleend de verkregen informatie te gebruiken voor andere diensten van Google.


Gegevens wijzigen of uitschrijven

U kunt op verzoek van ons een overzicht krijgen van uw eigen persoonsgegevens zoals die geregistreerd staan binnen het systeem. U kunt deze gegeven laten wijzigen of uw account in zijn geheel laten verwijderen. Wij wijzen u erop dat dit tot gevolg kan hebben dat u dan niet langer toegang krijgt tot onze website en dictionist.


Aanpassen privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 26 november 2019.